Τρόποι Αποστολής

ΕΛΤΑ COURIER – ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Στα πλαίσια της εξέλιξης της ενημέρωσης, αναφορικά με τις τις παραδόσεις των αποστολών σας,  θα ήθελα σας πληροφορήσω για τα κάτωθι:

Με γνώμονα πάντοτε την άριστη εξυπηρέτηση, προσπαθούμε σε όλες αυτές τις δύσκολες συνθήκες με τα ειδικά μέτρα κατά της πανδημίας λόγω COVID-19 σε συνδυασμό με τις προωθητικές ενέργειες πωλήσεων Νοεμβρίου (Mid Week, Black  Friday, Cyber Week κλπ) που είναι σε εξέλιξη, να ανταπεξέλθουμε άρτια.

Λόγω μεγάλου όγκου αποστολών, παρατηρούνται τοπικά δυσκολίες στο χρόνο παράδοσης, τις οποίες με βάση μέτρα που έχουμε λάβει θα μετριάσουμε σημαντικά.

Αναλυτικότερα:

  • Στην Ηπειρωτική Ελλάδα και αφορά τα Αστικά κέντρα (πλην Ν. Αττικής)  οι χρόνοι επίδοσης των αποστολών σας είναι 2-3 εργάσιμες
  • Στη Νησιωτική Ελλάδα (Ιόνιο πέλαγος) οι χρόνοι επίδοσης των αποστολών σας  είναι 2-3  εργάσιμες
  • Αναφορικά με το Νομό Αττικής και τη Νησιωτική Ελλάδα (Αιγαίο Πέλαγος) οι χρόνοι επίδοσης των αποστολών σας είναι 7-8 εργάσιμες με απόκλιση +  2 εργάσιμες ημέρες κατά περίπτωση.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός Ελλάδος με την ΕΛΤΑ Courier και οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, απο τις 09:00 έως τις 17:00 και σε ειδικές περιπτώσεις  και Σαββάτο εώς τις 14.00.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας (*), η αποστολή πραγματοποιείται αναλογα τον Προμηθευτη. Σε καθε Προιον που παραγγελνετε αναγραφεται και ο χρονος παραδοσης του προιοντος. Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από την εταιρια courier, ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει.  Σε κάθε περίπτωση, θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η παραγγελία σας να σας παραδοθεί το συντομότερο δυνατό, ακόμα και νωρίτερα από τα προβλεπόμενα χρονικά όρια! (*) Για παραγγελίες που έχουν γίνει με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί η καταβολή των χρημάτων από την τράπεζα.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ: 4.00 € εώς 2 κιλά, για κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεστε 1.00 €/ Kg.

ΚΥΠΡΟΣ:


Ο παραπάνω κατάλογος είναι ενδεικτικός και ενδέχεται να υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις σε εξαιρετικά ογκώδη αντικείμενα. Θα πληροφορηθείτε για το ακριβές κόστος των μεταφορικών κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ. 

Εάν η χώρα προς την οποία αποστέλλονται και παραδίδονται τα προιόντα, βρίσκεται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει η πιθανότητα να κληθείτε να καταβάλλετε τελωνειακούς δασμούς ή/και άλλες επιβαρύνσεις από τις αρμόδιες Αρχές.